V roku 2008 som na odporúčanie priateľa a uznávaného človeka v oblasti makrobiotiky na Slovensku, pochádzajúceho z našej malej Oravy, žijúceho a dlhé roky pôsobiaceho v Bratislave, kúpila receptúru na výrobu kváskového chleba. Starší pán z Oščadnice, od ktorého som kúpila ten recept pôvodom z Českej republiky, ma zasvätil do tajomstva prípravy chleba podľa našich predkov, keď sa ešte nevyrábalo droždie. A tak sa z mojej pôvodne klasickej cukrárne stala netradičná pekáreň. Netradičná preto, lebo sa v nej nepečú žiadne bežne konzumované chleby ani pečivo z bielej pšeničnej múky a droždia. Naše chleby sú živé a naozaj výnimočné. Vy, ktorí si takýto chlieb s láskou, ale aj s určitou námahou, hlavne čo sa času týka pečiete pre seba sami, viete o čom hovorím. Pripravovať a udržiavať si doma kvalitný kvások z múky a vody, aby ste si jeden – dva krát do týždňa upiekli z neho podľa svojej predstavy a chuti ten najzdravší, ten váš voňavý chlebík, bez zbytočných prísad a surovín, ktoré v ňom nechcete mať si vyžaduje každodennú starostlivosť. Každý deň mu treba venovať síce len malú trošku času, aby vás odmenil dostatočným kysnutím a lahodnou chuťou chlebíka po upečení. Mnohí z vás sa nevzdali a pečú si ho už roky, ale mnohí by si takýto kváskový chlieb z určitých dôvodov, z vlastného presvedčenia, či zo zdravotných dôvodov radi bežne kúpili ako si denne ľudia kupujú chlieb v najbližších potravinách.
123dopyt.sk je najväčší dopytový systém v Slovenskej republike, ktorý využíva 80 733 dodávateľov zo všetkých kategórii podnikania. Mesačne spracujeme cez 3 tis. dopytov vo finančnom objeme viac ako 75 mil. €.
Táto stránka v rámci poskytovania služieb využíva cookies. Nastavenie používania a dostupnosti cookies môžete upraviť v nastaveniach prehliadača.
Chránime vaše osobné údaje v súlade s nariadením Európskej únie o GDPR. Detaily tu.
© 2006—2024 B2M.CZ s.r.o. rada poskytuje pomoc potrebným ♥️. Všetky práva vyhradené.